Για ιδιοκτήτες - Συχνές ερωτήσεις

  • Γιατί με το noikiazomykonos.gr?

ΑΠΑΝ.  Γιατί μέσα από την πλατφόρμα μας, μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη προώθηση του ακινήτου σας χωρίς κρυφές χρεώσεις και να βρείτε άμεσα τον κατάλληλο ενοικιαστή για εσάς.

  • Η καταχώρηση αγγελίας είναι δωρεάν ή με χρέωση?

ΑΠΑΝ. Η εγγραφή σας  όπως και η καταχώρηση του ακινήτου σας είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, και στη συνέχεια θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην λίστα υποψηφίων ενοικιαστών.

  • Η καταχώρηση της αγγελίας είναι εύκολη για εμάς?

ΑΠΑΝ. Μία καταχώρηση αγγελίας είναι πολύ εύκολη και σύντομη διαδικασία, ακολουθώντας απλά, τα 3 βήματα της πλατφόρμας και αμέσως η αγγελίας σας θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους υποψήφιους ενοικιαστές. Σε κάθε περίπτωση οι συνεργάτες μας θα είναι πάντα διαθέσιμοι και δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια.

  • Τα προσωπικά μου στοιχεία ποιος τα διαχειρίζεται?

ΑΠΑΝ. Όπως διαβάσατε και στους όρους χρήσης - GDPR τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν στην πλατφόρμα και γνωστοποιούνται μόνο στον ενοικιαστή που θα ενδιαφερθεί να νοικιάσει το ακίνητό σας.

  • Θα χρειαστεί να καταχωρήσω το ακίνητό μου και σε άλλα site για καλύτερη διαφήμιση και προώθηση?

ΑΠΑΝΤ. Με την καταχώρηση της αγγελίας σας στο noikiazomykonos.gr αυτόματα το ακίνητό σας διαφημίζεται και στα μεγαλύτερα  PORTAL όπως Χρυσή Ευκαιρία - Spitogatos - To spiti mou - Spiti24 παρέχωντας σε εσάς την δυνατότητα γρήγορης ενοικίασης του ακινήτου σας με αξιόλογο ενοικιαστή και χωρίς περαιτέρω χρεώσεις και κυρίως  χωρίς να καταναλώνετε χρόνο για επιπλέον εγγραφές!

  • Πότε μπορώ να δω το προφίλ ενός υποψηφίου ενοικιαστή?

ΑΠΑΝΤ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας,  και την καταχώρηση του ακινήτου σας, αποκτάτε  πρόσβαση στα προφίλ των διαθέσιμων υποψηφίων ενοικιαστών και σε συνεργασία πάντα μαζί μας, θα κλείσουμε άμεσα το ραντεβού με τον υποψήφιο της  επιλογή σας.

Βρείτε εύκολα τον κατάλληλο ενοικιαστή για το ακίνητό σας με 3 απλά βήματα!

 

Κάνε κλικ εδώ για την εγγραφή σου.

 

 

Related Articles